8. Olağanüstü Genel Kurul Toplantı Duyurusu

19.11.2013

Değerli Üyelerimiz,

8. Olağanüstü Genel Kurulumuz, MESAM ve MSG’nin 04.09.2012 tarihinde imzalamış olduğu “MESAM – MSG Lisanslama, Dokümantasyon ve Dağıtım Ortak Protokolü” gereği yönergelerin eşleştirilmesi gündemiyle toplanacaktır. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, 20 Aralık 2013 Cuma günü saat 10.00’da, Birlik Merkezi olan Sıracevizler Cad. Esen Sok. Saruhan Plaza No:6 K:6 (Grand Cevahir Hotel’in arkası) Bomonti-Şişli/İstanbul adresinde,   çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise 27 Aralık 2013 Cuma günü saat 10.00’da, Şişli Belediyesi Kent Kültür Merkezi, Halaskargazi Cad. No:168 Şişli/İstanbul adresinde yapılacaktır.
Asıl üyelerimizin toplantıya katılmalarını, katılamayacak üyelerimizin MESAM Tüzüğü gereği mazeretlerini yazılı olarak bildirmelerini önemle rica ederiz.
Saygılarımızla,

GÜNDEM

1-    Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve Yönetim Kurulu Başkanı’nın Olağanüstü Genel Kurulu açılış konuşması,
2-    Olağanüstü Genel Kurul Divan Başkanı, Divan Başkan Yardımcısı ve iki Divan üyesinin seçimi,
3-    Olağanüstü Genel Kurul Gündemi’nin okunması,
4-    MESAM – MSG Lisanslama – Dokümantasyon ve Dağıtım Ortak Protokolü kapsamında MESAM – MSG Ortak Dağıtım ve Dokümantasyon Yönergesinin oylanması,
5-    Dilekler ve kapanış.

Duyurular: